Πρόσφατες δημοσιεύσεις

Λίγες μέρες έμειναν…

Καθώς το συνέδριο πλησιάζει, ήρθε η ώρα να σας αποκαλύψουμε μερικές ακόμα πτυχές της διοργάνωσης, που καθιστούν το φετινό FOSSCOMM, μοναδικό στα χρονικά.

Περισσότερα

Κεντρικός ομιλητής: Πρόδρομος Τσιαβός

Ανοικτότητα και Τεχνητή Νοημοσύνη: όρια και προκλήσεις Bio Ο Πρόδρομος είναι ο επικεφαλής της ομαδας Ψηφιακής Ανάπτυξης και Καινοτομίας στον Όμιλο Ωνάση και Ανώτερος Σύμβουλος Πολιτικής στο Ευρωπαϊκό Ερευνητικό Δίκτυο για την Ανοικτή Επιστήμη, OpenAIRE.

Περισσότερα

Call for volunteers

Το 16o ετήσιο πανελλήνιο Συνέδριο Κοινοτήτων Ελεύθερου Λογισμικού - FOSSCOMM (Free and Open Source Software Communities Meeting), επιστρέφει φέτος στο Πανεπιστήμιο Κρήτης (στο Ηράκλειο), στις 21 και 22 Οκτωβρίου 2023.

Περισσότερα

Κεντρικός ομιλητής: Philipp Tomsich

Το RISC-V είναι αρθρωτό και επεκτάσιμο: γέφυρα μεταξύ διαφοροποιημένων υλοποιήσεων. Στο συνεχώς εξελισσόμενο πεδίο της ανοιχτής αρχιτεκτονικής επεξεργαστών RISC-V, η δυαδική μετάφραση αναδύεται ως ένας κρίσιμος παράγοντας για τη συνεχή εξέλιξη και καινοτομία της, αντιμετοπίζοντας αποτελεσματικά οποιαδήποτε δυνητική διάσπαση που προκύπτει από νέες επεκτάσεις.

Περισσότερα

Παράταση υποβολής παρουσιάσεων

Δεδομένης της πρωτοφανούς εισροής προτάσεων για παρουσιάσεις και εργαστήρια που είχαμε αναπάντεχα τις τελευταιες 25 ώρες, η οργανωτική επιτροπή του Fosscomm αποφασισαμε την παράταση της προθεσμίας υποβολής προτάσεων εως 1695418205 Epoch timestamp αυστηρα!

Περισσότερα